Om firmaet

Litt om oss

Firmaet vårt har som formål å søke gunstigste tilbud for virksomheter innen byggebransjen på hele Europas område. I 2 år har vi med stor suksess drevet med levering av de bestilte varene til kunder fra hele Skandinavia, spesielt Norge. Vi kan skryte av å ha vår innsats, i noen tilfeller ikke så liten, i slike byggeprosjekter som Nasjonalmuseet eller Aker Brygge.Hva eksporterer vi?

Kort sagt er vi i stand til å finne nesten enhver type byggemateriale eller utstyr til rimeligste priser. Blant de mest etterspurte produktene kan vi nevne treelementer i vid forstand, kryssfinér og brannbeskyttede produkter. En detaljert spesifikasjon finnes nedenfor / i fanen.Hvordan ta kontakt med oss?

Den grunnleggende måten å kommunisere med vårt firma på er gjennom et kontaktskjema eller e-post. Materialer og utstyr kan ha ulik merking og tilfredsstille ulike krav, og i noen tilfeller lages på bestilling. Derfor ved hver forespørsel trenger vi så mange tekniske opplysninger og tegninger som mulig. Hvis opplysningene som vi får fra dere er mangelfulle, kommer vi til å be om utfyllende informasjon. Vi mottar dokumentasjon både på engelsk og norsk, men snakker kun engelsk.Transport

For å frakte varene våre samarbeider vi med to store transportbedrifter med et bredt utvalg av lastebiler og varebiler. Av den grunn er vi i stand til å motta varer fra hele Europa til rimeligste priser, og samtidig opprettholde høye standarder for kundeservice og kort leveransetid.

Trevirke av høyeste kvalitet

Kort sagt er vi i stand til å finne nesten enhver type byggemateriale eller utstyr til rimeligste priser. Blant de mest etterspurte produktene kan vi nevne treelementer i vid forstand, kryssfinér og brannbeskyttede produkter. En detaljert spesifikasjon finnes nedenfor / i fanen.

Gjør deg kjent med vårt tilbud
Vårt tilbud
Våre utførelser